CaseDeba meubelen

Beleef en ervaar het verschil met geurmarketing

Geurmarketing voor Deba Meubelen

DEBA Meubelen is veel meer dan een winkel, het is een plaats die prikkelt en inspireert. Een plaats waar alles draait om interieurbeleving. Of je nu interieurtips wilt verzamelen voor de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer, bij DEBA vind je wat je zoekt! Elk bezoek aan de showroom is anders omdat zij de collecties en merken permanent vernieuwen en uitbreiden.

Zij werken voortdurend aan het aantrekkelijker en klantvriendelijker maken van de winkel. En daar hoort natuurlijk een aangename geur bij. Om de merkherkenning en beleving te versterken gebruiken zij de geur van een fris zomers bloemenboeket. Dit gedurende het hele jaar, waardoor de herinneringswaarde en beleving van het merk wordt versterkt. Geurmarketing Deba Meubelen heeft mooie resultaten opgeleverd.

De perceptie van de kwaliteit van de meubelen is versterkt waardoor de klanten langer in de winkel verblijven

Resultaat

De perceptie van de kwaliteit van de meubelen is versterkt waardoor de klanten langer in de winkel verblijven. Hierdoor spreken de klanten positiever over het winkelbezoek en komen frequenter naar de winkel.

Wat wij gebruikt hebben?

Dispenser

geurtoestel

frisse lentebloemen

geur

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Vraag advies