CaseDôme deco

Beleef en ervaar het verschil met geurmarketing

Wat wij bij Dôme deco hebben gedaan

Dôme deco is een Belgisch bedrijf in interieur design, met een sterke internationale focus. Haar collecties combineren moeiteloos klassieke en moderne ontwerpen met een passie voor exotische en avontuurlijke accenten. Oog voor details, verfijndheid, passie en stijl zijn steeds verweven tot een eerlijk en elegant interieur concept. Vernieuwing en continuïteit gaan samen in een “Never Ending Story”.

Om hun interieur een extra dimensie te geven wordt een bezoek aan hun toonzalen versterkt met een elegant parfum. Deze geur combineert stijl, verleiding en zelfvertrouwen in één perfecte blend. Deze geur maakt mensen wakker voor passie en avontuur. Hierdoor zal de kennismaking met Dôme Deco een blijvende aangename herinnering worden. Ook op beurzen wordt deze geuren verspreid om de stand aanlokkelijker te maken

Door een extra zintuig toe te voegen hebben zij de kracht van hun merk een bijkomende dimensie gegeven

Resultaat

Door een extra zintuig toe te voegen hebben zij de kracht van hun merk een bijkomende dimensie gegeven. Zowel hun kwaliteit als hun innovatief merk wordt op deze manier benadrukt.

Wat hebben wij bij Dôme deco gebruikt?

Aroslim

geurtoestel

elegant kwaliteitsparfum

geur

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Vraag advies