CaseKaffee de Planck

Beleef en ervaar het verschil met geurmarketing

Wat wij bij Kaffee de Planck hebben gedaan

Vergeet de dagelijkse sleur en kom gezellig ontspannen in het warm ingerichte ruim of op het uitgestrekte zonneterras van Kaffee De Planck. In de stemming voor een gezelschapsspel met vrienden? Liefhebbers van schaken, dammen of andere gezelschapspelen kunnen zich in Kaffee De Planck naar hartenlust uitleven. Zij zorgen bovendien voor aangename sfeermuziek, die naargelang het moment van de dag kan variëren van blues en soul tot reggae en rock.

Het sterk uitgesproken houten interieur vraagt dan ook voor extra sfeerbeleving. Hiervoor heeft Kaffee De Planck gekozen voor de geur van het edele cederhout. Deze geur komt perfect tot zijn recht in dit nostalgisch kaffee waar sfeer, ambiance, gezelligheid en een warm ontvangst centraal staan.

Het sterk uitgesproken houten interieur krijgt extra sfeerbeleving met de geur van het edele cederhout.

Resultaat

Een sterke sfeerbeleving waarbij de geur van cederhout het interieur kracht bij zet, zorgen voor meer volk, ambiance en een trouw publiek.

Wat wij bij Kaffee de Planck gebruikt hebben?

Aerostreamer 650

geurtoestel

zachte geur van cederhout

geur

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Vraag advies