CaseObumex

Beleef en ervaar het verschil met geurmarketing

Wat we hebben gedaan

Verfijnde levenskunst, discrete luxe en oog voor schoonheid en kwaliteit van het hoogste niveau: Klanten van Obumex ambiëren een exquise levensstijl! Keuken- en totaalinrichtingen van Obumex ademen passie en vakmanschap. Innoverende technieken en afwerkingen, zorgzame selecties van edele materialen, harmonische combinaties van rijke stoffen en unieke meubelcollecties zorgen voor een unieke aanpak. Een totaalaanpak op maat

Als familiebedrijf dragen zij zorg voor een warm ontvangst en duurzame relaties. Dit start bij een bezoek aan de showroom. Om het ontvangst te optimaliseren hebben wij een warm parfum, gebaseerd op rozen, muskaatnoot en hout aangeraden. Deze zwoele geur straalt kracht uit en is rustgevend. Het maakt mensen warm en vriendelijk wat de ideale basis vormt om een aangename relatie te starten met hun klanten.

Bezoekers hebben meer plezier bij het wandelen in de showroom

Resultaat

Bezoekers hebben meer plezier bij het wandelen in de showroom. Hierdoor ontvangen zij meer bezoekers en ontwikkelen makkelijker klantentrouwheid. Bovendien straalt dit uitgebalanceerd parfum kwaliteit uit, hetgeen het merk ten goede komt.

Wat we hebben gebruikt

Aroscent

geurtoestel

mannenparfum gebaseerd op hout, rozen en muskaatnoot

geur

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Vraag advies