CaseUnited Brands

Beleef en ervaar het verschil met geurmarketing

Wat we hebben gedaan

Ben je verzot op sport? Dan vind je bij United Brands zeker de sportwinkel die bij je past. Ze bieden de bekende en door topatleten beproefde sportmerken aan onder één dak, streven naar voortdurende vernieuwing van het aanbod. Zowel essentials als innovatieve sportartikelen vind je in het totaalassortiment van topmerken. Zoveel verschillende merken in 1 winkel en toch één merk. Dit vraagt om een doorgedreven marketing strategie en is niet eenvoudig.

Zowel het interieur als de service en kwaliteit van het aanbod zijn in elke vestiging dezelfde en wordt reeds sterk benadrukt. Toch vond Scents dat een merkidentiteit nog ontbrak. Een sterk herkenbare en aangenaam parfum, genaamd ‘Secret desire’ realiseert dit makkelijk. Ook de intensiteit van de geur mocht volgens ons hoger staan dan in andere winkels

De merkherkenbaarheid is sterk gestegen, alsook de merkgetrouwheid en perceptie van de kwaliteit

De merkherkenbaarheid is sterk gestegen, alsook de merkgetrouwheid en perceptie van de kwaliteit van de aangeboden sportartikelen.

Wat we hebben gebruikt

Ecoscent R2

geurtoestel

krachtig en verleidelijk mannenparfum

geur

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie? Gelieve dan contact met ons op te nemen.

Vraag advies