Sleepworld
Wat we hebben gedaan

Een nieuw bed verdient evenveel aandacht als een nieuwe wagen. Bedbodem, matras, hoofdkussen, dekbed… alles moet goed zitten. Vandaar dat Sleepworld getrainde slaapadviseurs in huis hebben. Mensen die aandachtig luisteren naar uw wensen en noden. Ze gidsen u door de slaapwereld van SLEEPWORLD.

Het uitkiezen van het juiste bed verdient extra aandacht en overweging. Om dit in alle rust te kunnen doen is elke Sleepworld hiervoor voorzien. De heerlijke geur van vers gewassen linnengoed in de Sleepworlds zorgen ervoor dat elke klant ondergedompeld wordt in de juiste sfeer en ideale gemoedstoestand. Hierdoor heeft de geurmarketing Sleepworld mooie resultaten behaald. Alleen zo vermijd je foute, te snelle en/of ondoordachte keuzes. Het warm ontvangst in elke winkel, samen met de juiste sfeerbeleving zorgen dan ook voor een trouw en lange termijn clienteel. De ideale basis dus voor een duurzame kwalitatieve relatie met je klanten.

De heerlijke geur van vers gewassen linnengoed zorgen ervoor dat elke klant ondergedompeld wordt in de juiste sfeer

Resultaat

De herkenbaarheid en “likeability” van Sleepworld is sterk gegroeid, zoals ook de beleving van een bezoek aan elke winkel. Ondertussen weet een groot publiek dat je bij Sleepworld aangenaam wordt ontvangen en professioneel advies krijgt.

Wat we hebben gebruikt
Toestel
Aerostreamer 750
Geur
Vers gewassen linnengoed

Advies over geurmarketing?

Heeft u een specifieke vraag over geurmarketing of wenst u graag bijkomende informatie?
Neem gerust contact met ons op.