Desinfecterende handgel

Naast onze geurmarketing toestellen hebben wij ook het perfecte desinfectie toestel. Door gebruik te maken van onze desinfecterende handgel, heb je een 100% veilig desinfectant tegen alle virussen en bacteriën, inclusief Covid-19. Deze handontsmetting werkt zonder het toestel aan te raken, waarna onze ontsmettingsgel zijn werk kan doen. Zeer geschikt voor winkels en kantoren en dergelijke.

Wat is desinfecterende handgel?

Door de huidige situatie wil iedereen graag regelmatig zijn of haar handen wassen of desinfecteren. Zodra je een winkel of kantoor binnenkomt, moet er een mogelijkheid zijn om een desinfectie toestel te gebruiken. Met onze desinfecterende handgel zorg je dat alle virussen en bacteriën worden gedood, de ultieme handontsmetting. Onze ontsmettingsgel zit in een non-touch activatie desinfectie toestel, waardoor dit de meest veilige desinfecterende handgel is.

Handgel of vloeistof?

Dit speciale toestel maakt gebruik van vloeistof. Door de perfecte bestuivingen krijgt iedereen de perfecte hoeveelheid desinfecterend middel op zijn of haar handen. Het werkt dus nog beter dan de handgel. Er kan een liter desinfecterende vloeistof in het apparaat, waarmee je een hele lange tijd vooruit kan. Het is niet mogelijk om een ander desinfecterend middel te gebruiken.

Non Touch: de meest hygiënisch vorm

Elke winkel of kantoor wil graag een desinfectie toestel bij de ingang hebben. Maar het is niet de bedoeling om het toestel aan te raken, omdat je juist niet in contact wil komen met virussen of bacteriën van anderen. Daarom heeft ons toestel voor desinfecterende handgel een non-touch activatie. Doe je handen onder het desinfectie toestel en je krijgt zonder aanraking de juiste hoeveelheid ontsmettingsgel.

Desinfectie toestel

Nog meer voordelen van onze desinfecterende handgel machine

Wij zorgen graag dat onze klanten de beste handontsmetting thuis of op het werk hebben. Ons desinfectie toestel is 100% veilig en zeer makkelijk in gebruik door de non-touch activatie. Daarnaast heeft ons desinfectie systeem nog meer voordelen:

  1. Toestel kan niet gestolen worden, want het zit vast op de muur
  2. 30.000 verstuivingen op 1 set batterijen
  3. Geen speciale batterijen, te koop in elke winkel
  4. Gecertificeerd tegen Covid-19
  5. Zeer makkelijk te vullen met onze vloeistof

De kosten en overige informatie

Voor slechts €79,00 excl. BTW heeft u het perfecte desinfecterende toestel. Dit is natuurlijk wel zolang de voorraad checkt. Ook is er een sprake van levertijd, dus informeer eerst naar de mogelijkheden ([email protected]).

Hieronder hebben we de belangrijkste gegevens van ons desinfectie toestel en de bijbehorende desinfecterende handgel op een rijtje gezet:

  • Afmetingen: 115 x 270 x 130 mm
  • Desinfecterende handvloeistof te verkrijgen aan €16,00 excl. BTW per liter
  • Door gebruik van de batterijen geen lastige kabel of stopcontact nodig

Hoe bestel je?

Je kan ons desinfectie toestel bestellen of heb je bijkomende vragen, stuur dan een berichtje naar [email protected] of door gebruik te maken van onderstaand formulier.

Stay safe iedereen! Gebruik onze desinfecterende handgel!