Geurbeleving in de zorg

De modernste manier van marketing is geurmarketing. En ook in de zorg is geurmarketing doorgebroken. Een goede geurbeleving in de zorg heeft meer invloed dan je op het eerste gezicht zou denken.

Door de juiste geurbeleving kan je ervoor zorgen dat er meer omzet komt, maar ook andere aspecten hebben door de juiste geurbeleving een positieve invloed. Want door een juiste geur aan te bieden, zullen de mensen (onbewust) reageren.

De geurexperts van Scents, marktleider van geurmarketing in België, kunnen u over de geurmarketing zorg natuurlijk alles vertellen.

Wij hebben de beste geurtoestellen die gebruikt worden in de zorg.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Geurbeleving in de zorg

Waarom is geurbeleving zo effectief voor zorginstellingen?

Door de juiste geuren te gebruiken met onze geurtoestellen, zal de beleving in uw zorginstelling beter worden. De sfeer van elke lokatie kan veranderd worden. Met één van onze geurtoestellen zal dit erg makkelijk en goedkoop gaan. Daarnaast zullen direct de nare geuren geneutraliseerd worden. Niet alleen de patiënten en bezoekers zullen positief reageren op de juiste geurbeleving in de zorg, maar ook zeker het personeel.

De toepassingen van de juiste geurbeleving in de zorg

Wij hebben de verschillende resultaten die de juiste geurbeleving in de zorg hebben opgeleverd op een rijtje gezet. Hieronder staan drie belangrijke aspecten die de geurbeleving in de zorg hebben opgeleverd:

1. Geurbeleving in de zorg verlaagt stress en angstgevoelens

Natuurlijk zijn er momenten dat de onzekerheid de overhand neemt. Ook stress in een zorginstelling komt natuurlijk voor. Of dit nu bij de bewoners, bezoekers of personeel is. Het is bewezen dat door de juiste geuren te gebruiken deze gevoelens verminderd kunnen worden. De juiste geurmarketing zorg heeft een prettige en kalmerende werking.

2. De juiste geurbeleving neutraliseert nare luchtjes

Overal zijn er wel onwenselijke geurtjes. Maar in de zorginstellingen wil je echt voorkomen dat deze aanwezig zijn. Onze geurtoestellen zorgen ervoor dat er geen onwenselijke geurtjes zijn. Want als er nare luchten zijn worden deze effectief afgebroken, en ruik je de geur die is uitgekozen. Een erg belangrijk aspect voor iedereen die zich beweegt in de zorg.

3. Geuren in de zorg roepen emoties op

Een zeer indrukwekkend onderzoek dat met geuren te maken heeft is het onderdeel dat geuren herinneringen oproepen. Dit betekent ook dat het erg belangrijk is voor de bewoners in de zorginstelling, dat ze de gezellige en fijne geur van vroeger kunnen ervaren. Maar ook een moderne geur of gewoon een frisse bloemengeur kan een goede keuze zijn. Onze geurexperts kunnen u helpen om de juiste beslissing te maken.

Probeer nu de geurbeleving in de zorg uit

Zeer veel zorginstellingen maken al gebruik van de geurmarketing zorg. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke zorgafdeling helpen om de juiste geurbeleving in de zorg op te zetten. Neem daarom vandaag nog contact met ons op en ga ook genieten van de juiste geuren in uw nabije omgeving.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gelijk op 03 – 233 66 16