Geurbeleving kantoor

De geurmarketing heeft vaak als doel om 20% meer omzet te halen. Maar door de juiste geuren op een werkvloer aanwezig te laten zijn, kan je ook enorm goede resultaten bereiken. Daarom is geurbeleving kantoor een moderne manier om te zorgen voor nog betere resultaten. In dit artikel leggen we uit op welke manieren wij de geurbeleving kantoor een positieve werking heeft. Als Belgische geurexperts hebben al veel kantoren kunnen voorzien van de juiste adviezen wat betreft de geurmarketing. Nieuwsgierig? Lees dan dit artikel of neem direct contact met ons op.

Wij hebben de beste geurtoestellen die zorgen voor een unieke geurbeleving kantoor.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Geurbeleving kantoor

Hoe werkt geurbeleving kantoor?

Steeds vaker zie je de geurtoestellen op het kantoor. Een machine die een bepaalde geur verspreidt. De geurbeleving kantoor heeft enkele jaren geleden zijn intreden gedaan. Uit onderzoek is gebleken dat geurmarketing zeer veel positieve effecten heeft. En daarom is de geurbeleving kantoor nu ook zo populair. Door de juiste geur op een goede manier aan een ruimte toe te voegen, krijgen mensen een beter gevoel en leveren ze betere prestaties. Dit zorgt ervoor dat geurbeleving kantoor zeker werkt. Maar je moet wel heel goed weten welke geur en op welke manier je deze gaat gebruiken. Maar hier heb je Scents voor: de marktleider geurmarketing.

Er is altijd geur aanwezig, dus maak er gebruik van

Natuurlijk hebben we een hekel aan akelige luchtjes. Maar toch kom je de situatie van een vieze geur toch nog regelmatig onbedoeld tegen. Ook de geurbeleving kantoor kan dit overkomen, met alle gevolgen van dien. De geur heeft een zeer grote invloed op de emoties van de mens. Positief, maar dan ook zeker negatief. Alleen al het voorkomen van een negatieve geur, is een groot voordeel voor geurbeleving kantoor. Onze geurmarketing zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van vieze geurtjes. Daarom kan je met geurbeleving kantoor zelf bepalen waar de verschillende ruimtes naar ruiken. Denk hierbij ook zeker aan de vergaderruimtes, de kantines, het trappenhuis en het sanitair.

Met een specifieke geur kan je je onderscheiden

Er zijn veel bekende geuren die gebruikt worden in de geurmarketing. Ook voor de geurbeleving kantoor zijn bepaalde geuren aan te raden. Maar een specifieke geur waarmee je je kan onderscheiden wordt steeds populairder in de geurbeleving kantoor. Als er verschillende kantoren zijn is het zeker een optie om ze allemaal hetzelfde te laten ruiken. Voor het versterken van de merkidentiteit wordt steeds vaker een speciale geur gebruikt. Bij dit proces kan Scents erg goed helpen. Door deze specifieke geurbeleving kantoor zijn niet alleen werknemers effectiever, maar heeft het ook een positieve invloed op de bezoekers van het kantoor.

Een goede geurbeleving kantoor zorgt voor betere resultaten

Het is al erg lang bewezen dat geurmarketing een positief invloed heeft op de werknemers. Daarom is geurbeleving kantoor de laatste jaren ook belangrijker geworden bij vele bedrijven. Een positieve beleving van de werkplek zorgt ervoor dat het personeel minder snel ziek wordt, en bovendien het werk met meer plezier doet. Dus door de juiste geurbeleving kantoor zijn de mensen effectiever. Een prettig gevoel op je werk, helpt mee aan betere prestaties die iemand levert. Daarnaast zijn er nog zeer veel ander aspecten belangrijk, maar de geurmarketing kantoren kan een belangrijke bijdrage leveren.

Alle plekken op kantoor moeten lekker ruiken

Niet alleen de werkplekken op het kantoor zijn belangrijk voor een goede geur, maar andere ruimtes mogen zeker niet vergeten worden. Want als het op andere plekken bijvoorbeeld stinkt, heeft dit uiteindelijk weer een negatieve invloed op de goede geurbeleving kantoor. Denk bij deze andere ruimtes natuurlijk aan het sanitair, maar ook de kantine en trappenhuizen. Ook kun je op een makkelijke manier een positieve invloed uitoefenen, door de juiste geurmarketing te gebruiken in de vergaderzalen, maar ook in de lobby en in de lift.

Geurbeleving kantoor: voor iedereen mogelijk

Veel van onze klanten zeggen: ‘Hadden we dit maar eerder geweten’. En hiermee bedoelen ze dat de juiste geurmarketing kantoren wonderen kan doen. En dit alleen maar door gebruik te maken van één van onze geurmachines en een unieke geur. Wij willen u graag helpen helpen om een idee te krijgen welke geuren er allemaal zijn. En natuurlijk hoe onze geurtoestellen werken. Neem  daarom nu contact met ons op, en laat ons u helpen om ook de juiste geurbeleving kantoor te krijgen.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gelijk op 03 – 233 66 16