Geurbeleving schoonmaak

De juiste geurbeleving in de schoonmaak wordt al jarenlang toegepast. Want een lekkere geur hoort direct bij een schone omgeving. Maar de juiste geurmarketing in de schoonmaak gaat veel verder dan alleen dit voordeel. Er is steeds meer bekend over geurbeleving schonnmaak waardoor het steeds aantrekkelijker wordt om hier gebruik van te gaan maken. Wij zijn de marktleider van geurmarketing in België, en krijgen steeds meer verschillende soorten klanten. Ook de grote en kleine schoonmaakbedrijven ontdekken wat voor vele voordelen een goede geurbeleving kantoor kan hebben.

Lees nu dit artikel en ontdek onze wat geurmarketing allemaal kan doen.

Wij hebben de beste geurtoestellen die zorgen voor de beste geurbeleving schoonmaak.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Werkt geurbeleving schoonmaak?

Natuurlijk speelt de geur tijdens en na schoonmaakwerkzaamheden een belangrijke rol. Een lekkere geur na de schoonmaak wordt geassocieerd met een schone omgeving. De geurbeleving schoonmaak is belangrijk voor degene die schoonmaakt, maar ook voor degene die in het gebouw werkt. Dit geldt voor kantoren en studio’s, maar ook voor de trappenhuizen en sanitair. Niet altijd laat het schoonmaken een lekkere geur achter. En deze blijft zo ie zo niet heel lang hangen. Daarom maken veel schoonmaakbedrijven (maar ook gewoon de bedrijven) gebruik van de geurmarketing schoonmaak. De geurbeleving schoonmaak werkt goed als je gebruik maakt van de juiste geurmachine en een passende geur.

Wij zorgen voor de perfecte geurbeleving schoonmaak

Al meer dan 10 jaar zijn wij de marktleider geurmarketing. Door deze enorme ervaring weten wij precies wat de geurbeleving schoonmaak nodig heeft. Onze geurexperts zorgen ervoor dat de juiste geur voor elke omgeving wordt gekozen. Daarnaast heeft Scents verschillende geurmachines. Allemaal geschikt en betaalbaar voor de beste geurmarketing. Wij kijken specifiek naar uw situatie. Hierdoor kunnen wij de geurbeleving schoonmaak voor 100% naar uw wens verzorgen.

Minder ziekteverzuim

De juiste geur zorg voor een beter gevoel en zorgt uiteindelijk voor betere prestaties. Maar het is ook bewezen dat geurbeleving schoonmaak zorgt voor minder ziekteverzuim. Niet alleen levert de geur een aangenaam gevoel op, maar ook de schoonmaakwerkzaamheden op zichzelf kunnen zorgen voor minder ziekteverzuim. Door een goede hygiëne te hebben, zitten er minder bacteriën in de lucht. Hierdoor gaat het ziekteverzuim naar beneden. De combinatie tussen een goede schoonmaak en als aanvulling een geurmachine met een passende geur, blijkt bewezen zeer effectief. Ditzelfde geldt voor een minder droge lucht. Onze etherische geurolie kan hier heel goed zijn steentje aan bijdragen.

Wetenschappelijk bewezen: geurbeleving schoonmaak werkt

Inmiddels komen er steeds meer onderzoeken naar het verminderen van ziekteverzuim. Ook de geurbeleving schoonmaak komt altijd positief uit deze onderzoeken. Geurmarketing werkt! Op allerlei verschillende manieren, maar ook zeker voor de geurbeleving schoonmaak. Wilt u meer weten over onze ervaring met de geurmarketing in de schoonmaak? Wilt u een bepaalde geur uitproberen of informatie over onze geurtoestellen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Geurbeleving schoonmaak

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gelijk op 03 – 233 66 16

of vul onderstaand formulier in: