De beste geursystemen voor geurmarketing

Er zijn vele verschillende geursystemen die ervoor kunnen zorgen dat uw omzet verhoogd wordt. Deze interessante vorm van marketing wordt steeds meer en vaker met veel succes ingezet. Door onze jarenlange ervaring als aanbieder van geursystemen, zijn we ervan overtuigd dat wij ook u kunnen helpen. Wilt u meer weten, neem dan direct contact met ons op.

Wat is een geursysteem?

Een geursysteem is een toestel die de beste geur voor uw klanten op een subtiele verspreidt, zodat zij zich meer op hun gemak voelen. En uiteindelijk zorgt voor meer omzet en winst. Deze manier van geurmarketing wordt zeer veel toegepast. De geursystemen zijn een bewezen effectieve manier om meer omzet te genereren. Wij hebben 14 verschillende geursystemen, die allemaal specifiek inzetbaar zijn in de verschillende sectoren. Lees nu meer over onze cases om te ontdekken of een geursysteem ook iets voor u is. Een geursysteem is dus het apparaat dat zorgt voor een goede verspreiding van de geur, zodat deze zijn (marketing) werk kan doen.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Scents geursystemen

De beste geursystemen

Onze geurtoestellen zijn van de allerbeste kwaliteit, wij werken daarom ook alleen maar met Europese leveranciers. Door het ruime aanbod in geursystemen hebben wij altijd het geschikte apparaat voor u. Door de speciale manier waarop de geurverspreiding ingesteld kan worden, kan uw geurmarketing geheel automatisch worden ingesteld. Dit geldt voor ruimtes van 30 m² tot maar liefst 2500 m². Deze prachtige geursystemen worden door ons aangeboden:

Aerostreamer 450 Bluetooth

Bestuurbaar via smartphone, afmetingen 350 x 130 mm en maximale oppervlakte 100 m²

Sensi – Thuistoestel

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 60 m², afmetingen 112 x 123 x 123 mm

Aerostreamer 650 Bluetooth

Bestuurbaar via smartphone, afmetingen 260 x 210 x 90 mm en maximale oppervlakte 150 m², te gebruiken voor 850 geuren

Aerostreamer 650 Display

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 150 m², afmetingen 260 x 210 x 90 mm *

Aerostreamer 750 Bluetooth

Bestuurbaar via smartphone, afmetingen 320 x 230 x 90 mm en maximale oppervlakte 400 m², te gebruiken voor 850 geuren

Aerostreamer 750 Display

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 400 m², afmetingen 320 x 230 x 90 mm *

Aerostreamer 850 Display

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 600 m², afmetingen 1370 x 260 x 110 mm *

Aroscent Portable/Wall

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 800 m², afmetingen 340 x 387 x 110 mm *

Ecoscent

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 3500 m², afmetingen 220 x 320 x 240 mm *

Aroslim (Black & Silver)

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 200 m², afmetingen 1250 x 80 x 230 mm *

Dispenser white

57 geuren en maakt gebruik van verstuiving, 30 m²

Classic Black

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 250 m², afmetingen 390 x 165 x 155 mm *

Stage Master

Geschikt voor de maximale oppervlakte van 2000 m², afmetingen 400 x 500 x 400 mm *

* verneveling, geschikt voor 850 geuren, programmeerbaar en regelbare intensiteit

(Handleiding Aerostreamer 650/750/850)

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

850 geuren beschikbaar voor onze geursystemen

In elk geursysteem zit een geurfles, die elke 2 tot 4 maanden verwisseld moet worden. Ook het op tijd kunnen vervangen van de geurfles kan geheel automatisch geregeld worden. Voor elke sector, specifieke winkel of speciale situatie is een geur te gebruiken voor de optimale geurmarketing. Onze geur-experts kunnen u natuurlijk helpen om de beste geur te kiezen. Niet alleen een aangename geur, maar ook de geur die ervoor zorgt dat uw geurmarketing gaat werken.

Geursysteem geuren

Hoe werkt een geursysteem precies?

De werking van een geurmachine op zichzelf is niet heel erg spannend. Kies het juiste geursysteem en geur, laat ons de juiste instellingen doen, en geniet van een eenvoudige, maar doeltreffende geurmarketing. De techniek en innovatie achter onze geursystemen zijn wel uniek en zeer modern. Daarnaast zijn onze geur-experts zeer ervaren, en zijn we daarom ook niet voor niks de marktleider in geurmarketing.

Waarom werken onze geursystemen?

Een interessante vraag is natuurlijk hoe het kan dat onze geursystemen uw omzet van 5% tot 10% kunnen verhogen. Hier zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan. De uitkomst is dat geuren invloed hebben op ons welbehagen. En je kan op deze manier dus consumptiegedrag beïnvloeden. 75% van onze emoties worden bepaald door wat we ruiken. Ook werkt de herinnering aan een geur veel sterker dan een visuele herinnering. De geurmarketing wordt daarom ook gezien als het nieuwe middel om een emotionele band met je klanten te krijgen.

geursysteem

Invloed van geuren

Onze geursystemen kunnen technisch gezien voor 100% voldoen aan uw wensen. De keuze van de geur is natuurlijk essentieel. Wij hebben maar liefst 850 geuren, maar gelukkig weten onze geurexperts ook alles van deze geuren. Hieronder een paar bekende voorbeelden van wat geuren met ons doen:

  • Jasmijn-geur: maakt je rustig, een vrouwelijke geur die je fantasie prikkelt.

  • Kaneel-geur: genezende en zuiverende werking, geeft moed en zin in het leven.

  • Mandarijn-geur: kalmeert en maakt rustig, geeft een opgewekt gevoel.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

De drie type geursystemen

In de geursystemen zit de geur als een vloeistof in de geurfles. De perfecte geur voor uw omgeving komt uit het systeem als een damp. Hiervoor zijn drie technieken om dit te doen:

  1. De verstuiving: De goedkoopste manier, werkt met een natte druppelwolk die verdampen voordat ze op de grond komen. Geschikt voor sanitaire ruimtes. De geurmarketing werkt doordat bijvoorbeeld een restaurant ook wordt ‘beoordeeld’ door klanten door de schoonheid en frisheid van het toilet.

  2. De verdamping: De parfum op alcoholbasis dat verdampt, waarbij een ventilator de intensiteit regelt. Voornamelijk gebruikt bij de geurmarketing tot 2010.

  3. De verneveling: De perfecte manier omdat de druppels in de dampingsfase de kleinste en meest subtiele zijn. De compressor met luchtdruk die in het geursysteem zorgt voor de perfecte constante geurverspreiding.

Geursysteem winkel

Hoe zorgen onze geursystemen voor gelijkmatige verspreiding?

Als marktleider van de geurmarketing in België weten wij inmiddels dat alleen maar de beste geursystemen voldoen voor onze klanten. Wij hebben alleen maar supermoderne apparaten die voor een perfecte verspreiding zorgen. Natuurlijk wordt hierbij ook rekening gehouden van de beweging in de ruimte. Want juist hierdoor krijg je een nog betere verspreiding van de verneveling van de geuren. Ook het gebruik maken van het ventilatiekanaal geeft zeer goede resultaten, omdat de ventilatieroosters meestal goed verdeeld zijn over de ruimte.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gelijk op 03 – 233 66 16