Kies jouw geurverspreider voor de winkel

Zeer veel winkels maken inmiddels gebruik van geurmarketing. En dit is niet zomaar, want het is bewezen dat je tot maar liefst 20% meer omzet kan halen door goede geurmarketing. De geurverspreider winkel speelt hierbij een essentiële rol. Het is belangrijk om te weten welke geurverspreider je in je winkel nodig hebt. En natuurlijk speelt de keuze van de geur ook een belangrijke rol.

Wij kunnen je helpen om de juiste keuze te maken voor jouw geurtoestel, inclusief een geschikte geur.

Geurverspreider winkel

Wat is de juiste winkel geurverspreider?

De geurverspreider elektrisch voor je winkel is er in vele vormen en maten. Doordat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben, en inmiddels meer dan 1000 klanten hebben geholpen, zijn wij ervan overtuigd de juiste geurverspreider winkel voor je te vinden. Ook onze geurexperts weten precies welke geuren nodig zijn voor optimale geurmarketing. De geuren zelf worden door geurexperts, in samenspraak met de klant, samengesteld. Welke geuren worden gekozen hangt af van je eigen merk en wordt gebaseerd op haar eigen specifieke waardes, rationele- en emotionele factoren.

Geurverspreider winkel: voor het subtiel verspreiden van de juiste geur

Onze geurverspreiders elektrisch zijn toestellen om strategisch gekozen geuren subtiel te verspreiden over een commerciële ruimte. Dit is dus een fysieke marketing-tool om geurmarketing toe te passen. De gekozen geur wordt als een vloeistof ingegeven in de professionele geurverspreider winkel. Waarna de geurverspreider deze vloeistof vernevelt, verdampt of verstuift om deze vervolgens te verspreiden.

Wij hebben de beste geurverspreiders die zorgen voor meer omzet.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Waar kan je de geurverspreider winkel gebruiken?

Onze geurverspreider winkel zijn overal inzetbaar. De winkel is erg logisch en makkelijk toepasbaar. Maar ook vind je onze geurverspreiders in luchthavens, restaurants, themaparken, fitness clubs, shoppingcentra, buitenevenementen, hotels, begrafenisondernemers tot in theaters, parkeergarages enz.

Hoe werkt een professionele geurverspreider?

Een geurverspreider winkel zorgt ervoor dat een geur in vloeistoffase overgaat naar de dampfase. De professionele geurverspreiders hebben daarvoor elektriciteit nodig. Bovendien dienen de werkingsuren programmeerbaar te zijn en moet de intensiteit regelbaar zijn. Er bestaan losstaande units (plug and play) en er bestaan professionele geurverspreiders winkel die aansluitbaar zijn op de airconditioning of het ventilatiesysteem.

geurverspreider

De juiste geurverspreider elektrisch ook voor u

Wij hebben de beste geurverspreider winkel voor u.

Heeft u een specifieke vraag over geurmarketing of wenst u graag bijkomende informatie?
Neem dan zeker contact met ons op.

Bel ons op 03 – 233 66 16