Eco-friendly met Scents

 

Bij Scents nemen we het milieu écht serieus. Ons beleid focust op de omgeving waarin we werken en de impact dat ons bedrijf heeft op het wereldwijde milieu.

Onze geuren bereiken veel mensen en het is onze plicht om ervoor te zorgen dat deze geuren veilig zijn. Wij nemen onze verantwoordelijkheid daarin dan ook op. Want Scents wilt dat haar klanten zorgeloos kunnen genieten van geurbeleving.

Recyclage

Alle geurflessen en -navullingen van Scents zijn gemaakt van PET en dus 100% herbruikbaar, wat onze bijdrage aan afvalbergen minimaliseert. De Scents geurmachines en -verstuivers gebruiken enkel recycleerbare geurflessen. Wij werken dus niet met wegwerpcapsules.

Betrachting

Al onze geuren zijn IFRA (International Fragrance Association) gecertificeerd en worden geproduceerd onder de regels voor VOC (Vluchtige Organische Stoffen) en de strengste IFRA-normen en voorschriften. Bij de oprichting van Scents concentreerden wij ons op het gebruik van 100% natuurlijke etherische oliegeuren. Na meer dan 15 jaar lopen we nog steeds voorop in het aanbieden van geurbeleving, waarbij veel van onze geuren gemaakt zijn van 100% natuurlijke essentiële oliën.

Ecologische voetafdruk

Scents streeft ernaar haar koolstofvoetafdruk zo minimaal mogelijk te houden. Daarom verminderen wij op verschillende manieren het energieverbruik in onze kantoren.

Zo maken we optimaal gebruik van natuurlijk licht, gebruiken we milieuvriendelijke en energiezuinige computers en streven naar een papierloos kantoor. Dat trekken we ook door naar ons magazijn, waar we ook gebruikmaken van natuurlijk licht en milieuvriendelijke apparatuur.