Tomorrowland
Wat we hebben gedaan?

’s Werelds meest iconische festival…Tomorrowland! Een echt mondiaal fenomeen dat mensen uit alle hoeken van de wereld met elkaar verbindt, met honderden gerenommeerde artiesten die optreden op meer dan 16 verschillende podia.

Ze brengen de magie nog meer tot leven met geurbeleving. Scents plaatst meer dan 100 geurtoestellen over het hele terrein. Dat doen we zowel indoor als outdoor én er wordt natuurlijk ook geur verneveld aan het hoofdpodium.

De geuren worden aangepast aan de locatie op het festivalterrein. Aan de douches waan je je in een bosrijke omgeving dankzij de geur Forest. Ook aan de toiletten zorgen we voor een frisse geur. En wat denk je van de feeërieke geur in het Sprookjesbos? Tomorrowland kiest voor een echte totaalbeleving, waar alle zintuigen geprikkeld worden.

Tomorrowland gaat voor een totaalbeleving, waar geuren een belangrijke rol spelen.

Resultaat

Festivalgangers worden keer op keer betoverd door de heerlijke geuren op Dreamville en het festivalterrein. Elke plek krijgt zijn unieke sfeer en geur. De echte Tomorrowlandbeleving wordt naar een hoger niveau getild.

Wat we hebben gebruikt
Toestel
Stage Master

Advies over geurmarketing?

Heb je een specifieke vraag over geurmarketing of wens je graag bijkomende informatie?
Neem gerust contact met ons op.