Ontdek onze geurmachines voor thuis

Geurtoestellen voor thuisgebruik brengen een nieuwe dimensie van comfort in onze leefruimtes. Deze innovatieve apparaten zijn ontworpen om een breed scala aan geuren te verspreiden, die een subtiel maar krachtig effect hebben op onze stemming en welzijn. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende gevoel na een lange werkdag of een verfrissende boost voor je thuiswerkruimte, thuistoestellen bieden een eenvoudige en effectieve manier om je (t)huis te begeuren.

Een heerlijke geur in huis

Het belang van een aangename geur wordt steeds meer erkend. En dat kunnen we ook doortrekken in onze huiskamers. Of het nu gaat om het creëren van een aangename sfeer om vrienden of familie te ontvangen, of gewoon voor jezelf. Met geurtoestellen voor thuisgebruik kunnen we op een eenvoudige en effectieve manier onze leefruimtes transformeren.

Deze veelzijdige apparaten zijn beschikbaar in verschillende vormen en maten. Welk toestel jij nodig hebt, is afhankelijk van de ruimte waarin je het geurtoestel wil plaatsen. Onze geurmachines voor thuis zijn programmeerbaar via Bluetooth, wat ze handig in gebruik maakt.

Waarom jij een geurmachine voor thuis wil

Er zijn verschillende redenen waarom geurbeleving in huis een goed idee is. We geven je er graag 3 mee:

  • Sfeer en welzijn: Een fijne geur draagt bij aan het gevoel van welzijn. Hij kan je helpen ontspannen na een lange werkdag of een positieve indruk achterlaten bij gasten.
  • Onaangename geurtjes maskeren: Muffe geurtjes in de berging, opvallende etensgeuren in de keuken of een onfrisse toiletgeur…Je bent ze liever kwijt dan rijk. Met een geurtoestelletje kan je deze geuren eenvoudig maskeren.
  • Verhoogde concentratie en productiviteit: Ideaal voor je thuiswerkkantoor of bureau. Geuren zoals eucalyptus, munt of lavendel hebben een positieve invloed op je concentratievermogen.

Onze thuistoestellen

Hieronder vind je een overzicht van al onze geurtoestellen voor thuis. Klik op het toestel voor meer informatie.
Heb je een vraag over een van onze geurmachines? Neem dan contact op.

Scents@Home BT

Maximale oppervlakte: 15 m²
Geurverspreiding: verneveling
Programmeerbaar en regelbare intensiteit, instelbaar via smartphone
Afmetingen: 123 mm x 75 mm
Aantal beschikbare geuren: 850

Beschikbaar in wit en zwart

Scents@Home BT

Maximale oppervlakte: 55 m²
Geurverspreiding: verneveling
Programmeerbaar en regelbare intensiteit, instelbaar via smartphone
Afmetingen: 160 mm x 175 mm x 89 mm
Aantal beschikbare geuren: 850