Waarom een aangename geur voor je huis zo belangrijk is

Ben je op zoek naar een geur voor je huis? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij van Scents doen aan professionele geurmarketing. En hebben dus veel ervaring met geurmachines en geuren.

Wij hebben nu de juiste geur voor in huis, in samenwerking met een goede geurverspreider.

Welke geur voor je huis kun je gebruiken?

Wij hebben een top 5 gemaakt van huisgeuren. Deze worden veel gebruikt, en zullen er voor zorgen dat er een aangename geur in je huis is.

Top 5 Geuren voor bij je thuis:

White Tea: Een frisse, subtiele geur met een vleugje vanille.

Saint Honoré: Hippe, trendy, zwoele parfum

Earl Grey: Fris, fruitig met een warme afdronk

Secret Desire: Zachte, frisse stijvolle parfum

Bochic: Zachte, rustgevende, frisse geur

Kies nu je geurtoestel voor thuis en je eigen geur!

Van geurmarketing naar geuren in je huis

Laat ons er even van uit gaan dat je 100% overtuigd bent van de voordelen van geurbeleving, wat we bij Scents natuurlijk al lang zijn.  De omzet wordt de hoogte in gejaagd en er wordt extra ingezet op beleving waardoor de concurrentie voorbij wordt gestreefd.
Dat allemaal dankzij het verspreiden van een aangename geur, die aansluit bij je merkidentiteit en deze ook versterkt.

Wanneer je vanuit deze filosofie het concept geurmarketing verplaatst naar de privésfeer, zou je in eerste instantie kunnen denken dat het verspreiden van een aangename geur bij je thuis weinig tot geen voordelen heeft, toch? NEEN! Het tegendeel is echter waar.
Een geur voor je huis heeft heel wat positieve gevolgen… Let me explain!

Geur voor je thuis, geurmachine

Voor mer informatie neem nu contact met ons op!

Kies nu je geurtoestel voor thuis en je eig

De voordelen van onze huisgeuren

Naast het voorbijstreven van je concurrenten en een hogere omzet, heeft geurbeleving ook persoonlijk heel wat voordelen. Logisch, eigenlijk. Als je weet dat een aangename geur ervoor kan zorgen dat je klanten langer in de winkel blijven, zich gelukkiger gaan voelen en bijgevolg meer gaan kopen, waardoor je omzet naar omhoog zal gaan. Welke voordelen onze huisgeuren zijn hebben, wordt in dit artikel uitvoerig besproken.

Rust in je huishouden, rust in je hoofd met een huisgeur

Last van geurtjes bij je thuis? Dan zal dit ongetwijfeld voor meer stress zorgen dan je zelf beseft. Kom je ergens binnen waar het niet zo lekker ruikt, zal je jezelf minder op je gemak voelen. Er ontbreekt een gevoel van properheid en chaos overheerst. Het is belangrijk een goede balans te hebben tussen de ruimte, het interieur, de sfeer die je wil creëren en natuurlijk; de geur. Als al deze aspecten kloppen en in balans zijn, zal dit je helpen om jezelf ook meer in balans te voelen.

Een geurtje in huis helpt

Een niet-zo-opgeruimde tienerkamer, een beruchte ‘putjesgeur’ of een muffe geur in je woonkamer kan je daarom maar beter voorkomen of zo snel mogelijk bestrijden. Een neutrale ontgeurder en een klein geurtoestelletje (zoals bijvoorbeeld het toestel op de foto) kunnen je hiermee snel en gemakkelijk een handje helpen. Een lekker geurtje in huis helpt en is makkelijk te regelen.

Een kleine tip die we je nog gratis willen meegeven; probeer geen vieze geuren te maskeren, maar pak de oorzaak van het probleem aan door de vieze-geurdeeltjes te elimineren. Nadat je hierin geslaagd bent, kan je gerust verder met een lekker geurtje naar keuze 😊.

Kies nu je geurtoestel voor thuis en je eigen geur!

Remember when..

“Perfume is the art that makes your memory speak”

Deze quote wordt bij Scents wel vaker gebruikt, omdat het eigenlijk de hele essentie van geurmarketing in één zin weergeeft.
Doordat je reukzin als enige van de vijf zintuig in rechtstreeks contact staat met je hersenen, hangt geur heel nauw samen met herinneringen.

Pannenkoeken geur

De geur van versgebakken pannenkoeken katapulteert je terug naar je kindertijd omdat je ze vaak bij je grootmoeder at. De geur van je oude school waar je na jaren nog eens terugkomt doet je nostalgisch terugdenken aan je puberjaren.

Of denk maar eens aan het parfum dat je toenmalige vriendje of vriendinnetje droeg tijdens de eerste afspraakjes. Wanneer je over straat voorbij iemand loopt waarbij een zucht van die zelfde parfum voorbij vliegt, denk je ongetwijfeld terug aan dat liefje van toen. De geur van prille liefde noem ik het wel eens.

Een geur voor in huis als oplossing

Al deze voorbeelden zijn het grote bewijs van hoezeer geur een indruk op je maakt, zonder dat je er echt bij stilstaat.
We trainen zelden onze neus in een wereld van bewegende beelden en harde geluiden. Er wordt aan geur gewoonweg minder aandacht besteed. Net daar schuilt de kracht van geurmarketing.
Laat me dit statement opnieuw even verplaatsen naar de huiselijke sfeer. Gelukkige herinneringen oproepen door middel van een geur, kan ook bij je thuis. Daarom moet je niet persé en constant het parfum van je grootmoeder gaan verspreiden, maar kleine tijdelijke zaken kunnen hierin een groot verschil maken.
Om uit mijn eigen ervaring te spreken word ik ongelofelijk gelukkig van de geur van versgemaakte wafels, die mijn grootmoeder jaarlijks wel eens à volonté heeft gebakken. Een geurtje in huis kan zeker het verschil maken.

Goed gevoel

Geuren beïnvloeden je stemming, ergo, een aangename huisgeur bij je thuis geeft je een goed gevoel. Point Finale! Wie wil er nu niet zalig thuiskomen en na een stressvolle dag in de zetel ploffen in een  heerlijk ruikend huis? I said it before & I say it again een heerlijke huisgeur, kan je stress helpen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van lavendel die, zoals iedereen weet, een rustgevend effect heeft. Thuis is waar we tot rust komen en herbronnen. Al je zintuigen prikkelen is dus ook hier geen overbodige luxe.
Bovendien het geeft je ongetwijfeld ook een fijn gevoel wanneer jouw gasten de geur opmerken en je hierover complimenteren 😉.

How to? Voor welk huisparfum kies je best?

Elke geur voor in je huis helpt een bepaalde sfeer te creëren. Daarom is het belangrijk dat je in de eerste plaats een geur kiest waar jij en al je medebewoners zich goed bij voelen. Geuren kunnen heel positieve, maar ook heel negatieve connotaties oproepen omdat ze een belangrijk aspect zijn van je herinneringen (zoals hierboven beschreven).

Huisgeur

Daarnaast kan je ook een huisparfum kiezen op basis van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een warm en gezellig interieur à la Gert Voorjans met veel hout en rode accenten. Dergelijk interieur vraagt om een warme, zwaardere geur.

Is je interieur strak en modern, kies je best voor een huisgeur die hierbij aansluit. Een frissere, subtiele geur.
Natuurlijk is het toegelaten hier een beetje mee spelen. Geuren en kleuren zijn zeer persoonlijk en daarom geen exacte wetenschap. Probeer gerust eens een gedurfde combinatie van een zwaardere mannengeur in een frivool Parijs interieur.

Een derde manier om een leuk huisparfum te kiezen kan bijvoorbeeld op thematische basis. probeer eens een echte kerstgeur in je huis. Zo kom je helemaal in de kerstsfeer. Of keep it simple en neem een heerlijke bloemengeur in de lente.

Hoe gemakkelijk geur voor je  verspreiden?

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden. We kennen allemaal de befaamde geurstokjes of Reed diffusers die ook regelmatig als decoratief stuk gebruikt worden. Dat is zeker een goede optie. Het is dan wel belangrijk dat je er voldoende plaatst. Je ziet vaak dat mensen een leuk flesje trots op de schouw in het midden van hun woonkamer plaatsen.
Heel leuk, maar als de benedenverdieping 50m² groot is en gescheiden door deuren of muren, zal je dit nauwelijks ruiken aan de andere kant van de ruimte. Probeer meerdere Reed Diffusers te verspreiden over de ruimte zodat je ze overal goed ruikt.

Een andere, meer originele en in veel gevallen; betere optie is om een leuk geurtoestelletje in huis te nemen. Hiermee zal je een grotere oppervlakte van geur kunnen voorzien. De kans is groot dat je met 1 toestelletje toekomt om een constante aangename geur in huis te ruiken.
Een 3de optie is het gebruiken van een Roomspray.

Tip: Ga vooral niet te ver in het verspreiden van geur. 1 of maximaal 2 verschillende geuren is zeker voldoende. Het moet bij je thuis natuurlijk ook geen parfumwinkel worden.

Geur voor je huis: conclusie

Het is zo klaar als een klontje. Leg dit alles even netjes naast elkaar en dan kunnen we maar tot één duidelijke conclusie komen. Een geur verspreiden als marketingtool is alleen maar effectief dankzij de kracht van de geur zelf. In alle voorgaande argumentaties komt dit naar boven.
Geur creëert een bepaalde sfeer. De juiste huisgeur brengt rust in je interieur en bijgevolg ook in je hoofd. Een geur kan herinneringen oproepen waarvan je zelf niet meer wist dat je ze had & last but not least; je gasten zullen dit ook zeker kunnen appreciëren.
Een zalige geur voor je huis zal je misschien niet rechtstreeks een dikkere portefeuille opleveren, het geeft je wel een aangenamer gevoel en kan je de kracht geven om van elke dag een succes te maken.

Probeer het zelf en merk het verschil.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons op het nummer 03 – 233 66 16

Ben je op zoek naar een geur voor je huis? Dan ben je hier op de juiste plek.

Wij van Scents doen aan professionele geurmarketing. En hebben dus veel ervaring met geurmachines en geuren.

Wij hebben nu de juiste geur voor in huis, in samenwerking met een goede geurverspreider.

Welke geur voor je huis kun je gebruiken?

Wij hebben een top 5 gemaakt van huisgeuren. Deze worden veel gebruikt, en zullen er voor zorgen dat er een aangename geur in je huis is.

Top 5 Geuren voor bij je thuis:

White Tea: Een frisse, subtiele geur met een vleugje vanille.

Saint Honoré: Hippe, trendy, zwoele parfum

Earl Grey: Fris, fruitig met een warme afdronk

Secret Desire: Zachte, frisse stijvolle parfum

Bochic: Zachte, rustgevende, frisse geur

Kies nu je geurtoestel voor thuis en je eigen geur!

Van geurmarketing naar geuren in je huis

Laat ons er even van uit gaan dat je 100% overtuigd bent van de voordelen van geurbeleving, wat we bij Scents natuurlijk al lang zijn.  De omzet wordt de hoogte in gejaagd en er wordt extra ingezet op beleving waardoor de concurrentie voorbij wordt gestreefd.
Dat allemaal dankzij het verspreiden van een aangename geur, die aansluit bij je merkidentiteit en deze ook versterkt.

Wanneer je vanuit deze filosofie het concept geurmarketing verplaatst naar de privésfeer, zou je in eerste instantie kunnen denken dat het verspreiden van een aangename geur bij je thuis weinig tot geen voordelen heeft, toch? NEEN! Het tegendeel is echter waar.
Een geur voor je huis heeft heel wat positieve gevolgen… Let me explain!

Geur voor je thuis, geurmachine

Voor mer informatie neem nu contact met ons op!

De voordelen van onze huisgeuren

Naast het voorbijstreven van je concurrenten en een hogere omzet, heeft geurbeleving ook persoonlijk heel wat voordelen. Logisch, eigenlijk. Als je weet dat een aangename geur ervoor kan zorgen dat je klanten langer in de winkel blijven, zich gelukkiger gaan voelen en bijgevolg meer gaan kopen, waardoor je omzet naar omhoog zal gaan. Welke voordelen onze huisgeuren zijn hebben, wordt in dit artikel uitvoerig besproken.

Rust in je huishouden, rust in je hoofd met een huisgeur

Last van geurtjes bij je thuis? Dan zal dit ongetwijfeld voor meer stress zorgen dan je zelf beseft. Kom je ergens binnen waar het niet zo lekker ruikt, zal je jezelf minder op je gemak voelen. Er ontbreekt een gevoel van properheid en chaos overheerst. Het is belangrijk een goede balans te hebben tussen de ruimte, het interieur, de sfeer die je wil creëren en natuurlijk; de geur. Als al deze aspecten kloppen en in balans zijn, zal dit je helpen om jezelf ook meer in balans te voelen.

Een geurtje in huis helpt

Een niet-zo-opgeruimde tienerkamer, een beruchte ‘putjesgeur’ of een muffe geur in je woonkamer kan je daarom maar beter voorkomen of zo snel mogelijk bestrijden. Een neutrale ontgeurder en een klein geurtoestelletje (zoals bijvoorbeeld het toestel op de foto) kunnen je hiermee snel en gemakkelijk een handje helpen. Een lekker geurtje in huis helpt en is makkelijk te regelen.

Een kleine tip die we je nog gratis willen meegeven; probeer geen vieze geuren te maskeren, maar pak de oorzaak van het probleem aan door de vieze-geurdeeltjes te elimineren. Nadat je hierin geslaagd bent, kan je gerust verder met een lekker geurtje naar keuze 😊.

Kies nu je geurtoestel voor thuis en je eigen geur!

Remember when..

“Perfume is the art that makes your memory speak”

Deze quote wordt bij Scents wel vaker gebruikt, omdat het eigenlijk de hele essentie van geurmarketing in één zin weergeeft.
Doordat je reukzin als enige van de vijf zintuig in rechtstreeks contact staat met je hersenen, hangt geur heel nauw samen met herinneringen.

Pannenkoeken geur

De geur van versgebakken pannenkoeken katapulteert je terug naar je kindertijd omdat je ze vaak bij je grootmoeder at. De geur van je oude school waar je na jaren nog eens terugkomt doet je nostalgisch terugdenken aan je puberjaren.

Of denk maar eens aan het parfum dat je toenmalige vriendje of vriendinnetje droeg tijdens de eerste afspraakjes. Wanneer je over straat voorbij iemand loopt waarbij een zucht van die zelfde parfum voorbij vliegt, denk je ongetwijfeld terug aan dat liefje van toen. De geur van prille liefde noem ik het wel eens.

Een geur voor in huis als oplossing

Al deze voorbeelden zijn het grote bewijs van hoezeer geur een indruk op je maakt, zonder dat je er echt bij stilstaat.
We trainen zelden onze neus in een wereld van bewegende beelden en harde geluiden. Er wordt aan geur gewoonweg minder aandacht besteed. Net daar schuilt de kracht van geurmarketing.
Laat me dit statement opnieuw even verplaatsen naar de huiselijke sfeer. Gelukkige herinneringen oproepen door middel van een geur, kan ook bij je thuis. Daarom moet je niet persé en constant het parfum van je grootmoeder gaan verspreiden, maar kleine tijdelijke zaken kunnen hierin een groot verschil maken.
Om uit mijn eigen ervaring te spreken word ik ongelofelijk gelukkig van de geur van versgemaakte wafels, die mijn grootmoeder jaarlijks wel eens à volonté heeft gebakken. Een geurtje in huis kan zeker het verschil maken.

Goed gevoel

Geuren beïnvloeden je stemming, ergo, een aangename huisgeur bij je thuis geeft je een goed gevoel. Point Finale! Wie wil er nu niet zalig thuiskomen en na een stressvolle dag in de zetel ploffen in een  heerlijk ruikend huis? I said it before & I say it again een heerlijke huisgeur, kan je stress helpen verminderen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van lavendel die, zoals iedereen weet, een rustgevend effect heeft. Thuis is waar we tot rust komen en herbronnen. Al je zintuigen prikkelen is dus ook hier geen overbodige luxe.
Bovendien het geeft je ongetwijfeld ook een fijn gevoel wanneer jouw gasten de geur opmerken en je hierover complimenteren 😉.

How to? Voor welk huisparfum kies je best?

Elke geur voor in je huis helpt een bepaalde sfeer te creëren. Daarom is het belangrijk dat je in de eerste plaats een geur kiest waar jij en al je medebewoners zich goed bij voelen. Geuren kunnen heel positieve, maar ook heel negatieve connotaties oproepen omdat ze een belangrijk aspect zijn van je herinneringen (zoals hierboven beschreven).

Huisgeur

Daarnaast kan je ook een huisparfum kiezen op basis van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een warm en gezellig interieur à la Gert Voorjans met veel hout en rode accenten. Dergelijk interieur vraagt om een warme, zwaardere geur.

Is je interieur strak en modern, kies je best voor een huisgeur die hierbij aansluit. Een frissere, subtiele geur.
Natuurlijk is het toegelaten hier een beetje mee spelen. Geuren en kleuren zijn zeer persoonlijk en daarom geen exacte wetenschap. Probeer gerust eens een gedurfde combinatie van een zwaardere mannengeur in een frivool Parijs interieur.

Een derde manier om een leuk huisparfum te kiezen kan bijvoorbeeld op thematische basis. probeer eens een echte kerstgeur in je huis. Zo kom je helemaal in de kerstsfeer. Of keep it simple en neem een heerlijke bloemengeur in de lente.

Hoe gemakkelijk geur voor je  verspreiden?

Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden. We kennen allemaal de befaamde geurstokjes of Reed diffusers die ook regelmatig als decoratief stuk gebruikt worden. Dat is zeker een goede optie. Het is dan wel belangrijk dat je er voldoende plaatst. Je ziet vaak dat mensen een leuk flesje trots op de schouw in het midden van hun woonkamer plaatsen.
Heel leuk, maar als de benedenverdieping 50m² groot is en gescheiden door deuren of muren, zal je dit nauwelijks ruiken aan de andere kant van de ruimte. Probeer meerdere Reed Diffusers te verspreiden over de ruimte zodat je ze overal goed ruikt.

Een andere, meer originele en in veel gevallen; betere optie is om een leuk geurtoestelletje in huis te nemen. Hiermee zal je een grotere oppervlakte van geur kunnen voorzien. De kans is groot dat je met 1 toestelletje toekomt om een constante aangename geur in huis te ruiken.
Een 3de optie is het gebruiken van een Roomspray.

Tip: Ga vooral niet te ver in het verspreiden van geur. 1 of maximaal 2 verschillende geuren is zeker voldoende. Het moet bij je thuis natuurlijk ook geen parfumwinkel worden.

Geur voor je huis: conclusie

Het is zo klaar als een klontje. Leg dit alles even netjes naast elkaar en dan kunnen we maar tot één duidelijke conclusie komen. Een geur verspreiden als marketingtool is alleen maar effectief dankzij de kracht van de geur zelf. In alle voorgaande argumentaties komt dit naar boven.
Geur creëert een bepaalde sfeer. De juiste huisgeur brengt rust in je interieur en bijgevolg ook in je hoofd. Een geur kan herinneringen oproepen waarvan je zelf niet meer wist dat je ze had & last but not least; je gasten zullen dit ook zeker kunnen appreciëren.
Een zalige geur voor je huis zal je misschien niet rechtstreeks een dikkere portefeuille opleveren, het geeft je wel een aangenamer gevoel en kan je de kracht geven om van elke dag een succes te maken.

Probeer het zelf en merk het verschil.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons op het nummer 03 – 233 66 16