Geuren in restaurants

Ontdek hoe geurmarketing een meerwaarde biedt voor restaurants en brasserieën. Bezorg je klanten een nog aangenamer culinair bezoek met geurbeleving.

De voordelen

Geurmarketing heeft heel wat voordelen voor horecazaken. Bezorg je klanten een culinaire beleving om nooit te vergeten en onderscheid jezelf van de concurrentie.

Merkbeleving versterken

Breng je merkbeleving naar een hoger niveau.

Omzet verhogen

Verhoog je omzet, tot wel 20%.

Merkpositionering versterken

Versterk de positie van je merk.

Klantenloyaliteit opbouwen

Bouw aan de relatie met en het vertrouwen van je klanten.

Ontdek geurmarketing

in restaurants

Professionele geurmachines

Professionele geurtoestellen zorgen voor de verspreiding van geur in jouw restaurant of brasserie. Ze zijn krachtig, stil en eenvoudig te bedienen. Heb je een aircosysteem in jouw horecazaak, dan kan je het geurtoestel hier ook op aansluiten.

Het type toestel is afhankelijk van de grootte van het restaurant. Zo hebben we toestellen voor kleine brasserieën, maar kunnen we ook grote restaurants of feestzadel van geur voorzien.

Het geurtoestel werkt wanneer jij het wil. Stel het bijvoorbeeld in op basis van de openingsuren van je restaurant.

Geuren in de horeca

In restaurants spelen geuren een cruciale rol. Ze vermengen zich met smaken om een gedenkwaardige ervaring te creëren. Het aroma van vers gezette koffie verwelkomt mensen bijvoorbeeld, terwijl de geur van specerijen de zintuigen prikkelt. Bloemige noten van een zorgvuldig samengestelde wijn versterken de sfeer en vullen de hartige gerechten aan.
Elke geur voegt diepte toe aan de gastronomische ervaring. In restaurants gaat het niet alleen om de smaak, maar ook om de heerlijke geuren.

Bovendien blijven klanten langer wanneer een restaurant lekker ruikt. En hoe meer tijd ze in het restaurant doorbrengen, hoe meer ze consumeren.

Over Scents

Scents is al meer dan 15 jaar marktleider in België op het gebied van geurmarketing. Onze geurexperts helpen je met het kiezen van de perfecte geur en het passende toestel voor jouw winkel. Ons deskundig team van techniekers zorgt dat jouw toestellen altijd optimaal presteren.

Onze werkwijze

Kennismaking

Hoe kunnen wij jou helpen?

R

Geurkeuze

Welke geur past er in jouw restaurant?

Installatie

Van A tot Z.

Onderhoud

Aanvullen, nazicht en reparaties.

Tevreden klanten

Kevin B.

Kwaliteit in combinatie met service. Wij zijn tevreden en reeds klant met 2 zaken. Geur beleving op het hoogste niveau. Gebruiksvriendelijk.

Optiek Van Ommeslaeghe

Scents staat altijd paraat. De geuren worden snel geleverd. Ze houden je altijd op de hoogte als de geuren moeten bijgevuld worden of als er instellingen moeten aangepast worden. Ook de klanten vinden dat het altijd goed ruikt in onze optiekzaak. Kortom een hele goede service! Wij zijn heel tevreden en raden Scents aan iedereen aan!

Erwin D. C.

Professioneel geurmarketing bedrijf met toegewijde en leuke medewerkers. Ik ken het bedrijf nu reeds 7 jaar en werk nog steeds graag met hen samen. Een echte aanrader.

Ray d. D.

Heel tevreden over het toestel. Na verschillende andere merken gekocht te hebben bij scents terecht gekomen. Eerste toestel dat echt doet wat het belooft! Heel vriendelijke mensen en steeds klaar om je te helpen. Echte aanrader!

Johan H.

Had niet verwacht dat klanten dit zo hard gingen opmerken. Wekelijks krijgen we vragen of ze dit ook kunnen bestellen… Als we eens van geur veranderen, vragen klanten ‘of er iets veranderd is’. Heel tevreden van!!Vraag hier jouw offerte aan

Scents

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie rond geurmarketing voor jouw zaak? Je mag binnen 3 werkdagen een antwoord van ons verwachten.
 *
 *
 
 *
 *
 *
 *
 
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
 
 
 
 
 
*Verplichte velden
Ik ga akkoord met de Privacy policy. Ik geef Scents toestemming om mijn gegevens te verwerken.