Geurbeleving horeca

De modernste manier van marketing is geurmarketing. Door de juiste geurbeleving kan je ervoor zorgen dat er meer omzet komt. Er is zelfs bewezen dat door een optimale geurbeleving er maar liefst 20% meer omzet gerealiseerd kan worden. En dit geldt zeker voor de geurbeleving horeca. De geurexperts van Scents, marktleider van geurmarketing in België, kunnen u hier natuurlijk alles over vertellen. Geurmarketing horeca is erg succesvol!

Wij hebben de beste geurtoestellen die zorgen voor meer omzet.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Geurbeleving horeca

Op welke manier werkt de geurbeleving horeca?

Er zijn verschillende manieren waarbij de geurbeleving een extra toevoeging kan zijn in een restaurant of café. Want het is bewezen dat geur op een effectieve manier inspeelt op de emoties van klanten. Natuurlijk is de vieze geur die ook in een café kan hangen niet wat je wil. Het tegenovergestelde wil je juist bewerken. Door de juiste geurmarketing horeca kan je ervoor zorgen dat je klanten langer blijven, maar ook terugkeren. Daarnaast kent geur nog andere positieve eigenschappen. Hieronder hebben we de drie belangrijkste toepassingen op een rijtje gezet:

1. Het beïnvloeden van klantgedrag

Geurbeleving horeca kan een zeer goede invloed hebben op de klanten. De juiste geurmarketing horeca kan namelijk wel 20% meer omzet opleveren. En bovendien terugkerende klanten. Want de juiste geur kan er voor zorgen dat de gasten zich ‘thuis’ voelen en dus langer blijven. Het meest bekende voorbeeld is natuurlijk de geur van koffie. Geuren die onze geurexperts aanbieden kunnen gebaseerd zijn op de geur van koffie gecombineerd met enkele andere subtiele geuren. Voor iedere ruimte is er een geschikte geur te vinden voor de beste geurbeleving in de horeca.

2. Herkenning van geuren gebruiken

Door een speciale geur te gebruiken voor de geurbeleving horeca zullen mensen op een positieve manier terug denken aan de plek waar ze geweest zijn. Door de klanten dit door middel van die speciale geur te laten herbeleven, kan je zeer veel mooie resultaten halen. Essentieel is het voor de klanten om bewust of onbewust het gevoel te hebben van dat het lekker ruikt, en dit dus een prettig gevoel geeft. Op deze manier kan de geurbeleving horeca zeer mooie resultaten halen.

3. Vieze geurtjes neutraliseren

Iedereen die in de horeca heeft gewerkt kent de de vieze geuren die soms garant staan voor stankoverlast. Daarom hebben wij speciale geurtoestellen die ervoor zorgen dat deze vieze geuren bestreden worden. De geurbeleving horeca is daarom ook dubbel zo belangrijk. Je wil graag in plaats van de vieze geuren een werkende geurmarketing horeca hebben. Wij zorgen voor de juiste ontgeuring zodat iedereen volop kan genieten van de verschillende horeca gelegenheden.

Geurbeleving in de horeca

 Scents zorgt voor beste geurbeleving horeca

Als marktleider geurmarketing horeca in België, weten wij precies wat goed voor uw horeca bedrijf is. Door de jarenlange ervaring met de geurbeleving horeca, kunnen we ook voor u het beste geurtoestel met de juiste geur regelen.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons gelijk op 03 – 233 66 16