Met de juiste geurbeleving veel meer omzet!

De modernste manier van marketing is geurmarketing. Door de juiste geurbeleving kan je ervoor zorgen dat er meer omzet komt. Er is zelfs bewezen dat door een optimale geurbeleving er maar liefst 20% meer omzet gerealiseerd kan worden. Duidelijk is in ieder geval dat er kansen zijn om door de juiste geur aan te bieden, de klant (onbewust) hierop zal reageren.

De geurexperts van Scents, marktleider van geurmarketing in België, vertellen u graag alles over de juiste geurbeleving.

Wij hebben de beste geurtoestellen die zorgen voor meer omzet.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

geurtoestel

Onze geurbeleving creëert nieuwe mogelijkheden

Uit onderzoek is gebleken dat door gebruik te maken van een goede beleving van de geur, de algehele sfeer in gebouwen sterk positief veranderd kan worden. En dan hebben we het niet eens over een onaangename geur die moet worden weggenomen. Want een negatieve geur geeft al snel een gevoel van onveiligheid, en deze moet natuurlijk zo snel mogelijk worden geneutraliseerd. Maar juist de plekken waar er nog geen speciale geurbeleving is, biedt heel veel kansen.

Goede geurbeleving

Zorgen voor een sterker gevoel van veiligheid en stimuleren van de reinheid van de omgeving

Een frisse en schone omgeving zorgt voor het gevoel van veiligheid. En daarom speelt de juiste geurbeleving ook een belangrijke rol. Ook zijn er speciale andere effecten aan de juiste geurbeleving toe te dichten. Een leuk voorbeeld is dat door de juiste geur men het minder erg vindt om lang te wachten. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt in het openbaar vervoer. Aangename geuren zorgen meteen voor sympathie en maken de beleving intenser. Ze stimuleren een spontane, positieve aankoopbeslissing, verhogen de herkenbaarheid of werken neutraliserend. Er zijn geuroplossingen voor bijna elke situatie.

Wat mag je verwachten van onze geurbeleving:

  • Zorgt voor een verhoogd gevoel van veiligheid

  • Creëert frissere en schonere openbare ruimtes

  • Het wachten minder lang aanvoelt

Geurbeleving

Geurbeleving met geurtoestellen

Onze geurmarketing bestaat uit een unieke geurbeleving die uiteindelijk kan zorgen tot wel 20% meer omzet. Maar hoe werkt deze manier van marketing? Wij leggen graag uit hoe onze geurmarketing ook voor uw sector goed kan werken. Onze geurtoestellen zorgen voor de perfecte verspreiding van de door u gekozen parfum. En onze geurexperts helpen u natuurlijk met de keuze van de juiste geur. Maar ook om uw geurtoestel op de juiste plek te plaatsen en natuurlijk perfect in te stellen. En daarna kunt u en uw klanten genieten van een unieke geurbeleving!

Wie zijn wij?

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Hoe werkt geurbeleving?

In onze huizen doen we al heel vaak aan parfumeren. Tegenwoordig maken steeds meer bedrijven gebruik van geurmarketing. Je komt het tegen in de horeca, retail en zorgsector. Maar steeds meer sectoren ontdekken ook de voordelen van een positieve geurbeleving. Uit de praktijk blijkt dat de werknemers, klanten en patiënten de nieuwe geurbeleving volop waarderen.

Wat is geurmarketing?

Geur is een krachtige verleider en tevens een sterke leider

De geur die je ruikt heeft invloed op hoe je je voelt. Daarom is geurmarketing een belangrijk onderdeel geworden in vele sectoren. Geur stuurt ons op een stille, doortastende manier en zorgt voor stemmingen, prachtige momenten en creëert een specifieke unieke herinnering.

Geurmachine

Scents, de marktleider in geurmarketing

Al meer dan 10 jaar zorgt Scents voor de beste geurmarketing voor zeer veel winkels, bedrijven en huishoudens. Als marktleider hebben wij bewezen de beste geurexperts in huis te hebben. Samen met verschillende soorten geurtoestellen en honderden verschillende geuren, kunnen wij iedereen optimaal van dienst zijn. Onze geurmarketing biedt de ultieme geuroplossing voor elke onderneming.

Ontdek onze geurtoestellen?

Hoe laat je je omzet stijgen door geurbeleving?

Bij de commerciële communicatie richt meer dan 80% zich op onze ogen. Dit is ook een reden dat tast, smaak, geur en geluid in mindere mate wordt gebruikt in de marketing. Alleen vergeten wordt dat drie kwart van onze emoties bepaald wordt door wat we ruiken. Als het ergens lekker ruikt, dan voelen wij ons nu eenmaal prettiger, waardoor je omzet stijgt.

Want als we ons prettig voelen, willen we ergens langer blijven. En als we ergens langer zijn, is de kans veel groter dat we meer spenderen. Uit onderzoek blijkt dat je je omzet kan laat stijgen door een goede geurbeleving te gebruiken.

Geurbeleving Winkel

Mooie voorbeelden van geurbeleving

Door de jaren hebben wij honderden verschillende klanten uit allerlei sectoren geholpen met het creëren van meer omzet. Door onze ervaring kunnen wij hier ook zeker mee helpen. Om een concreet idee te krijgen van wat geurmarketing voor u kan betekenen, hebben wij per sector enkele succesvolle cases verzameld die werden begeleid door Scents.

Lees nu alles over onze cases

Informeer geheel vrijblijvend naar onze producten en ontdek of wij ook iets voor u kunnen betekenen. Onze geurbeleving geldt ook voor de specifieke doelgroepen:

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Geurbeleving Horeca

Wij hebben de juiste geurmarketing voor u

Heeft u een specifieke vraag over de geurbeleving of geurmarketing in het algemeen?
Neem dan zeker contact met ons op.

Bel ons op 03 – 233 66 16