Geuren in hotels

Ontdek hoe geurmarketing een meerwaarde biedt voor hotels. Bezorg je gasten een nog aangenamer bezoek met geurbeleving.

De voordelen

Geurmarketing heeft heel wat voordelen voor hotels, groot en klein. Bezorg je gasten een complete, unieke beleving en onderscheid jezelf van de concurrentie.

Merkbeleving versterken

Breng je merkbeleving naar een hoger niveau.

Merkpositionering versterken

Versterk de positie van je merk.

Klantenloyaliteit opbouwen

Bouw aan de relatie met en het vertrouwen van je gasten.

Ontdek geurmarketing

voor hotels

Professionele geurtoestellen

Met professionele geurmachines verspreid je geur in het hotel. Dat kan aan de receptie, in de lobby of gangen, de wellnessruimte, het restaurant, … Ze zijn krachtig, stil en eenvoudig te bedienen. Het is ook mogelijk om de geurmachine aan te sluiten op het aircosysteem.

Het type toestel is afhankelijk van de grootte van de ruimte. Zo hebben we toestellen voor kleine kamers, maar kunnen we ook hele grote ruimtes van geur voorzien.

Het geurtoestel werkt wanneer jij het wil. Stel het bijvoorbeeld in op basis van de openingsuren van het restaurant. Of laat het overdag de hele receptie begeuren.

Over Scents

Scents is al meer dan 15 jaar marktleider in België op het gebied van geurmarketing. Onze geurexperts helpen je met het kiezen van de perfecte geur en het passende toestel voor jouw winkel. Ons deskundig team van techniekers zorgt dat jouw toestellen altijd optimaal presteren.

Onze werkwijze

Kennismaking

Hoe kunnen wij jou helpen?

R

Geurkeuze

Welke geur past er bij jouw hotel?

Installatie

Van A tot Z.

Onderhoud

Aanvullen, nazicht en reparaties.

Tevreden klanten

Bruno S. - Hôtel Van Der Valk Liège

Société très professionnelle!
Des odeurs agréables, une commerciale qui connaît ses produits, un technicien qui connaît son travail… Rare de nos jours. Je recommande vivement à tous!

Kevin B.

Kwaliteit in combinatie met service. Wij zijn tevreden en reeds klant met 2 zaken. Geur beleving op het hoogste niveau. Gebruiksvriendelijk.

Optiek Van Ommeslaeghe

Scents staat altijd paraat. De geuren worden snel geleverd. Ze houden je altijd op de hoogte als de geuren moeten bijgevuld worden of als er instellingen moeten aangepast worden. Ook de klanten vinden dat het altijd goed ruikt in onze optiekzaak. Kortom een hele goede service! Wij zijn heel tevreden en raden Scents aan iedereen aan!

Erwin D. C.

Professioneel geurmarketing bedrijf met toegewijde en leuke medewerkers. Ik ken het bedrijf nu reeds 7 jaar en werk nog steeds graag met hen samen. Een echte aanrader.

Ray d. D.

Heel tevreden over het toestel. Na verschillende andere merken gekocht te hebben bij scents terecht gekomen. Eerste toestel dat echt doet wat het belooft! Heel vriendelijke mensen en steeds klaar om je te helpen. Echte aanrader!

Johan H.

Had niet verwacht dat klanten dit zo hard gingen opmerken. Wekelijks krijgen we vragen of ze dit ook kunnen bestellen… Als we eens van geur veranderen, vragen klanten ‘of er iets veranderd is’. Heel tevreden van!!Vraag hier jouw offerte aan

Scents

Contacteer ons

Wil je graag meer informatie rond geurmarketing voor jouw zaak? Je mag binnen 3 werkdagen een antwoord van ons verwachten.
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen
*Verplichte velden
Ik ga akkoord met de Privacy policy. Ik geef Scents toestemming om mijn gegevens te verwerken.