Wat is geurmarketing?

Wat is geurmarketing?

Wat is Geurmarketing?

Geurmarketing maakt deel uit van sensoriële marketing. Een aangename geurverspreiding kan de klantbeleving en de merkbeleving optimaliseren. Door slimme geurmarketing zullen klanten en personeel zich prettiger voelen, wat automatisch in langere bezoeken of betere prestaties resulteert.

Het is wetenschappelijk bewezen dat een ruimte met een fijne geur ervoor zorgt dat men langer in de ruimte wil blijven. Door gebruik te maken van geurmarketing heet je de klant van harte welkom.

Ook geuren in je huis doen wonderen!

Slimme geurmarketing doet wonderen

Mensen gaan zich beter voelen door de juiste geuren. Hierdoor kunnen ze ook ontspannen en rustig voelen. Een goede en slimme geurmarketing doet wonderen. Onze geurexperts hebben zeer veel ervaring en kunnen ook voor u de juiste geurmarketing bepalen. De slimme geurmarketing kan gericht zijn op het maken van meer omzet, maar bijvoorbeeld ook op het zicht beter later voelen van de werknemers. Alles is er op gericht om betere resultaten te krijgen.

Wat is geurmarketing voor u?

Wilt u er ook achter komen wat voor u de slimme geurmarketing is? Neem dan contact met ons op. We kunnen samen kijken op welke manier geurmarketing voor u een rol kan spelen. Dit kan zijn voor het versterken van je merknaam en imago . Maar natuurlijk blijft de geurbeleving essentieel.

Geurmarketing: Geurtoestellen en geuren

Voor de geurmarketing kan je gebruik maken van een professioneel geurtoestel. Een geheel geautomatiseerd systeem die voor een perfecte geurverspreiding zorgt. Er kan bij Scents gekozen worden uit meer dan 850 geuren.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Bel ons op het nummer 03 – 233 66 16